Sommeren er ofte svær for danske dyreinternater. I den periode er der mange dyr, der bliver efterladt, og det fylder internaterne op. Dette betyder, at mange af de dyr, der ender på internaterne, desværre ikke kan få alt, hvad de har brug for. Og meget få mennesker donerer eller adoptere da de er mere interesseret i at komme på sommerferie.
Derfor havde Dyrenes Beskyttelse brug for at ændre adfærd og når ud til målgruppen der hvor de befinder sig i sommerlandet.

Lemon the cat. Kampagnens frontfigur, blev gjort til stjerne i sin helt egen disko-sang. Vi udgav sangen med Dyrenes Beskyttelse som pladeselskab. På den måde gik alle royalties på sangen til Dyrenes Beskyttelse, og skabte en ny måde at donere til dyreinternater. I stedet for at donere 100 kroner over sms, som normalt, skulle man nu bare trykke ’play’ på Spotify, eller købe nummeret på Apple Music eller lignende services! Man kunne selvfølgelig også ringe ind til den lokale radio, og ønske at høre sit nye yndlingsnummer og derved donere igennem KODA-pengene.
Vi nåede bredt ud til målgruppen, hvor 45,6% af Danmarks befolkning blev eksponeret. 25% af danskere blev eksponeret mere end tre gange. Da sangen præmierede på Spotify, skete det med god vind i sejlene, da musikmagasinet GAFFA samlede historien op, med overskriften ”Killing udgiver sommerhit”. 

Med over 25.000 afspilninger på Spotify har folk i alt brugt omkring 90.000 minutter med katten Lemon.

Vinder af Rambuk Experimental og Campaign of the month Mindshare global


Lyt til sommerhittet her:

You may also like

Back to Top