Bonava
Bonava bygger og sælger deres egne huse. De havde bruge for en kampagne der fortalte hvor let er er at flytte i nybyggeri uden at skulle vente i flere år på at byggeri bliver færdig. Derfor drejet vi ordet “nybygger” til “nubygger” som giver en forståelse af at man kunne få boligen med det samme. Da tilbudet også inkludere håndværkere, flyttefolk og nye møbler.
Danske Spil
En fortælling omkring hvad udlodningsmidlerne bliver brugt til
Mindshare
Kampagne som fortæller værdien om et fuld integreret bureau. Kampagnen blev bakket op omkring en analyse som fokuseret på at kunderne fortrækker et integreret bureau.
Continental
Continental laver ikke kun dæk til biler men også cykler og andre transport midler. De havde derfor brug for en bred fortælling omkring hvordan de er tilstedet på hele vejen. Og da de danske landeveje er blevet mere trafikkeret over årene er der opstået en konflikt mellem bilisterne og cykelisterne. En konflikt som kun blev skrevet om, men ingen ture addressere med en løsning. Under fortælling “share the road” gik Continental ind i den glohede debat og var med til at bygge bygge bro mellem de to partner for at skabe en sundere dialog om vores fælles veje.
Design møbler
Foxy Potato designer og producerer high-end møbler. Denne kampagne kørt i  boligmagasiner og materiale til messe stande
DSB
DSB havde et dårlig rygte, selv hos deres egne kunder. Og havde derfor brug for en fortælling omkring at de lyttere til deres kunder og derigennem optimere deres services. Kampagnen var et led af flere initiativer som var med til at gøre rejse oplevelsen bedre og igennem disse aktiveringer bygge brand fortælling.
Mystery Maker
Lancering af Mystery Room. En instagram fortælling som omdannet deres instagram tilstedeværelse som et mysterie. 
Nej Tak+
Et nyt forretnings produkt, udviklet og håndteret af FK Distribution. Produktet er at man selv kan vælge hvilken tilbudskatalogere man vil modtage i sin postkasse og på denne måde ha et modsvar til den stigende “reklamer - nej tak” ordningen.
Reklamekonceptet kørte i flere år med diverse andre kreative teams og produktions selskab som videreudviklet det.

You may also like

Back to Top